Egyetem befejezése gyorsan

Bizonyára sokatokban felmerült már, hogy ugyan szívesen küldenétek tovább tanulni Simeiteket, de az egyetem elvégzése elég sok időt vesz igénybe. Nézzük akkor, hogyan lehet ezt jelentősen lerövidíteni. 2 módszer van rá.

Kezdésnek írjátok be a szomszédságban a boolprop testingCheatsEnabled true kódot. Ezután a lépjetek be a Simetekhez.

My Sims

Kattintsatok a Simre bal egérgombbal a Shift gomb lenyomása mellett. Addig menjetek a Bővebben...-re, amíg a Spawn feliratot nem látjátok.

My Sims

Itt szintén addig kell keresni, amíg a Semester Tester menüpontba nem botlotok. Ezután egy alma szobornak kell megjelennie. Ha ez nem történne meg (ritkán előfordul), küldjétek a Simet aludni, órára, stb. és utána próbáljátok meg megint.

My Sims

Itt válik szét a két módszer, nézzük az elsőt. Kattintsatok a szoborra, majd válasszátok a Graduate parancsot. Ekkor kiírja a képen jobb fölül látható szöveget. A Simednek 1 óra múlva vizsgája lesz.

My Sims

Ennek a módszernek az előnye, hogy az összes jártasságpontot maximalizálja, valamint egy jónak mondható tanulmányi átlagot eredményez.

My Sims

Simünk azonban magától nem megy el vizsgázni, ezért el kell küldeni. Kattints a Simre, majd válaszd a Főiskola menüpontot, azon belül pedig a záróvizsgára menni-t.

My Sims

My Sims

Simünk boldogan tér haza a vizsgájáról.

My Sims

Nézzük a másik módszert. Előnye, hogy nem kell elmenni vizsgázni, viszont ennek hátránya is van. A képen jól látszik, milyen eredménynél tart éppen Simünk.

My Sims

Kattintsunk a szoborra, majd Toggle Bits... ezen belül pedig Graduated.

My Sims

My Sims

Simünk azonnal lediplomázott. Viszont nincs se tanulmányi átlaga, se plusz jártasság pontjai.

My Sims

Mindkét esetben - ahogy hagyományos módon való diplomázás esetén is - Simünket haza kell költöztetnünk. Kattintsunk a telefonra, azon belül Hívás..., majd Visszaköltözni parancs.

My Sims

My Sims

A játék utoljára megkérdezi, biztosak vagyunk-e benne, hogy ki akarunk költözni, Ha igen, menjünk az Igen gombra.

My Sims

A tippet készítette: Galaxya

My Sims Webáruház