Egyéni rádióállomások

Először betesszük a kedvenc mp3 számainkat a Dokumentumok\EA GAMES\The Sims 2\Music valamelyik mappájába, például a Pop mappába.
Belépünk a játékba, majd megnyitjuk a Beállításokon belül, ami F5-el is elérhető, az Audio beállításokat és rákattintunk a csillaggal megjelölt hangfal ikonra, vagyis az Egyéni rádióállomások gombra.


Kattints a képre a nagyobb méretért!

Itt később már meglévő adóinkat szerkeszthetjük, törölhetjük, vagy még több újabb adót hozhatunk létre.

Először viszont új adót kell készíteni, létrehozhatjuk méghozzá a saját, személyes adónkat. Az Új állomás nevű gombra kattintunk, ami a plusz jellel ellátott hangfal.

Ekkor felhozza az Egyéni rádióállomás létrehozása ablakot, amelyben az összes zenei mappa szerepel. Ekkor válasszuk ki azt a mappát, amelyikbe betettük kedvenc számainkat, ebben az esetben a Pop mappát és a számokat egyesével kijelölve a Hozzáadás gombbal tesszük át az egyéni rádióadónkhoz. Ilyenkor a kiválasztott számokat az ablak jobb oldalára helyezi, ahol még később szabadon kitörölhetjük, feljebb, vagy lejjebb helyezhetjük a számokat, hogy a számunkra tetsző sorrendben legyenek.A játékban már eleve szereplő zenéket is áttehetünk, akár mindegyik mappából áttehetjük kedvenc simses zenéinket is, ugyanúgy a Hozzáadás gombra kattintva. Majd fent megadjuk a saját rádióadónk nevét.

Ha minden számot áttettünk, amit szerettünk volna, az Elfogad, pipa gombra kattintunk. Ekkor láthatjuk az Egyéni rádióállomások ablakban a saját személyes rádióadónkat, amit szintén elfogadunk.

A játékban már nincs más dolgunk, mint egy bekapcsolt magnóra kattintva a Váltson át ->  Egyedi adóra menüpontot kiválasztva a saját adónkat bekapcsolni és simjeink máris a kedvenc számainkra rophatják a táncot.


Kattints a képre a nagyobb méretért!

Jó bulizást!:)

A tippet készítette: Lorea

My Sims Webáruház