Egyedi öltözet varrása

Egyedi öltözetet arany varrás pedálmedál birtokában, 75 simoleonért készíthetünk, bármely korosztály (kivéve csecsemő és fiatal felnőtt) bármely nemének.Valamennyi korosztály egyedi öltözete esetén 3x6 színből választhatunk. A színválasztóban egy, a kiválasztott korosztálynak megfelelő kinézetű bábú a ruha mesh-ét viseli. A mesh-eken minden esetben három szín van feltüntetve: a zöld az 1-es, a bordó a 2-es és a szürkés kék a 3-as. Ezek mindegyikéhez választhatunk egy színt a hatból. Tehát minden korosztály mindkét neme esetében 216 féle ruhát állíthatunk össze, s ennek csupán saját ízlésünk, na meg - az arany varrás pedál-medált megszerző - simünk halála vethet gátat.
Tipegő fiúk és lányok számára ugyanolyan fazonú és mintájú (színű) ruhákat készíthetünk, amit pizsamaként és mindennapi viseletként is rájuk adhatunk.Gyerek korban lévő simeknek (akár fiú, akár lány) szintén csak azonos típusú és színű öltözetet varrhatunk, amit ők ugyancsak pizsamaként vagy köznapi ruhaként viselhetnek.Tinédzsereknél, felnőtteknél és időseknél eltér a készíthető ruha fazona és színe is. A lányoknak/nőknek szoknya, a fiúknak/férfiaknak hosszúnadrágos, mindennapi hordásra alkalmas ruha varrható. (E2c-e)

Ha kiválasztottuk a színt, külön nevet is adhatunk a saját készítésű ruhának, de az öltözet maradhat egyszerűen "Egyedi viselet" is.A ruha a megvarrása után automatikusan az azt elkészítő sim eszköztárába kerül. Az egyedi öltözetet el is adhatjuk (750 simoleonért), de ha viselni szeretnénk, ki kell venni a sim eszköztárából, és - rákattintva - a szekrénybe kell rakni, ahonnan azután már egyszerűen felvehető.

A tippet mtmt készítette

Kapcsolódó címkék

Varrás

Pedál-medálok

 

 

 

My Sims Webáruház