Dadus

Ha csemetéinket karrierista sim-szülőkkel áldotta meg a sors, bizony szükségünk van valakire, aki pesztrálja az aprónépet, amikor ők a munkahelyen húzzák az igát. Ő a Dadus, aki egy NJK, mindig idős nő. ->NJK cikk

Kattintsunk a Telefon Hívás/Szolgáltatások menüben a Dadus opcióra.

My Sims

My Sims

Dadust választhatunk egyszeri alkalomra, például mikor szeretnénk végre kirúgni a hámból életünk párjával egy romantikus randevú keretében, vagy kérhetjük, hogy kövesse az időbeosztásunkat, és jöjjön el rendszeresen, ha mi munkába megyünk.

My Sims

A kicsik csecsemő, tipegő és kisgyermek korszakukban igényelnek állandó felnőtt felügyeletet, bármilyen okból egyedül kellene hagynunk őket, a játék figyelmeztet bennünket, hogy nem hagyhatjuk el az otthonunkat, még nem gondoskodunk bébicsőszről. Ilyenkor a szim felnőtt nem megy dolgozni akkor sem, ha utasítjuk erre.

My Sims

A Dadusnak kiszállási díjat és órabért fizetünk a szolgálataiért.
A Dadust egy kék furgon hozza ki, még az előtt, hogy munkába kellene mennünk.

My Sims

A dadus tevékenykedik

A dadus felügyeletet biztosít a gyerekeknek. Cumisüvegből megeteti a csecsemőket és a tipegőket. Szükség esetén tisztába teszi és lefekteti őket.

My Sims

My Sims

Köztes szabadidejét arra használja fel, hogy kitakarítja a lakást, és az élelmiszerkészletet jelentősen csökkentve lelkesen főzőcskézik. Túlbuzgóságában előfordul, hogy nagyobb kárt tesz a lakásban, mint azt egy ilyen tisztes hölgytől elvárnánk, de arra azért jó, hogy gyerekeink nem halnak éhen.

My Sims

My Sims

Ha nem hívtunk dadust, de a gyerek hamarabb ér haza az iskolából, mint ahogy a nagyok, figyelmeztetést kapunk a felelőtlenségről, amiért egyedül hagytuk. Ezt viszont vegyük komolyan, mert rövid időn belül a Szociális munkás (->NJK cikk) felbukkan a telken és elviszi a magára hagyott gyerekeket.

My Sims

Nyaralás

Ha rendelkezünk a Jó utat kiegészítővel, és a családot nyaralni vinnénk, nem csak a tipegőkhöz és csecsemőkhöz kell dadát hívni, hanem az állatokhoz is. Számítsunk erre, különben nem szállnak be szimjeink a reptéri autóba.

My Sims

A tippet készítette: Mazsola, kiegészítette: fényképezte: Galaxya

Kiegészítés:

Bár Simjeink életét jelentős megkönnyíti egy szakszerű segítség, azonban, ahogyan már írtuk, igen bosszantó tud lenni. Megesett már, hogy a dadus felgyújtotta a konyhát, mert főzés közben jött rá, hogy inkább elmegy beágyazni. Másik dolog, ami idegesítő, hogy, ha éppenséggel csecsemőre is vigyáz, azt minden órában meg akarja etetni, a tipegőknél pedig szintén már akkor etetőbe teszi őket, ha még 90%-ig meg van a zöld éhség csík.
Így az eredmény nagyrészt az, hogy Simjeim hazaérkeznek, és katasztrófasújtotta övezettel
találják szembe magukat. Bűzlő ételmaradványok, cumisüvegrengetegek.

Ám ezeket elkerülvén a következőt teszem:
- Reggel, még munka előtt megetetem a piciket, mert így simán elvannak a hazaérkezésig.
- Ezek után a hűtőt szépen befelé fordítom, hogy a dadus sem őket, sem magát ne tudja táplálni. :) Nem valami humánus tipp, de nagyon hasznos. :)

My Sims

A kiegészítést írta: krehata

My Sims Webáruház