Család kiköltöztetése a bútorok megmaradásával

A tipp a Szabadidő kiegészítőig működik, tehát, az alap játékkal, az Egyetem, az Éjszakák, a Vár az üzlet, a Házi kedvenc, az Évszakok és a Jó utat kiegészítőkkel.
Ha a család összes tagját egyszerre kiköltöztetjük, akkor sajnos a szépen berendezett házunk bútorai eltűnnek és a következő beköltöző egy üres házban találja magát.
Ezt könnyen kiküszöbölhetjük a következő módon. Lépjünk be egy olyan simhez, aki jóban van az adott családdal vagy annak egyik tagjával. Ezzel a simmel hívjuk át azt, akivel jóban van, majd egy kis barátkozás után ajánlja fel neki az összeköltözést.

Ezután felugrik egy ablak, ahol a másik család összes tagja megjelenik.

A "Hozzáadás" gombbal adjuk hozzá a beköltöző simekhez az összes családtagot.

Ezután pipáljuk ki az "Elfogad" gombbal és így egy baráti ölelés keretében a másik család összes tagja beköltözik a saját vagyonukkal együtt.

Ezután természetesen ez a család elköltözhet innen, ez az összeköltözés csak a bútorozott házért történik.
Ezután a szomszédságban megtaláljuk eladásra várva a berendezett házat.
Ha a család tagjainak nincsenek barátai, de egymással jóban vannak, akkor is megoldható a dolog úgy, hogy először a család egyik tagja költözik el számítógép segítségével egyedül.

Majd az új házba, ahova költözik áthívja a család többi részét és a fenti menet szerint beköltözteti magához.
Vagy így, vagy úgy, de a fennmaradt ház bútorozottan marad és vár új tulajdonosaira.:)

A tippet írta: Lorea

Kiegészítés: Mivel a Szabadidő után ez a megoldás már nem működik, célszerű elővigyázatosnak lenni, vagyis ha megépítesz egy házat, akkor csomagold be, így később bármikor újra használhatod, és az eredeti berendezés is megmarad.

Írta: Stelli

My Sims Webáruház