Az alapjáték közösségi területei

A közösségi területeken szórakozhatnak a simek, vagy vásárolhatnak dolgokat. Ebben a tippben az alapjátékban megtalálható közösségi területeket fogjuk bemutatni.

Szépkellemes/Pleasentview
Selyemmaki összeállítása

Woodland park:

Ezen a helyen a simek pihenhetnek és gyönyörködhetnek a természet szépségeiben.

250 Main street:

Ha simednek nincs otthon medencéje, de minden vágya úszni, itt megteheti.

290 Main street:

Itt a simek ételt tudnak vásárolni, ha kifogyott a hűtőszekrény. Valamint a számítógépre is tudnak venni játékokat, és magazinokat is lehet vásárolni.

                                                                                                                                                            

330 Main street:
Ezen a helyen a simek ruhákat tudnak vásárolni maguknak. A ruhafülkében lehet etye-petyézni is, ezzel teljesíthető a Nyilvános etye-petye vágy.

Odaát/Strangetown
-viki- összeállítása

Sohasehol út 88. :
Ez egy elhagyatott gyárépület, ám remekül ki lett alakítva a vásárláshoz. Maradj kapcsolatban a valósággal - nincs élet bevásárló központ nélkül. Az elhagyatott gyárban minden sim talál magának odaáti ruhát, ételt és szórakozást.

Sohasehol út 94. :
Az X-Gőzfürdő óriási úszómedencével és fürdőivel kellemes kikapcsolódást nyújt az igazság kutatásában kimerült lakók számára. Van itt egy nagy úszómedence, és jacuzzi is. De ezek mellett az épület egyik szobája megfelel egy ebédlőnek is, ahol a fárasztó úszás után ehetnek a simjeink.

Veronaváros/Veronaville
-viki- összeállítása

Stratford strip/Stratford sétány: Stratford sétány a legjobb hely, hogy családod költekezése meglegyen. Ez egy remek hely arra, hogy simjeink ruhákat vásárolhassanak maguknak, játékokat vehessenek a számítógépre. De ezek mellett még baráti találkozások helyszíne is lehet: játékgépek tudnak jó szórakozási lehetőséget nyújtani.

431 Global Street/Komédiás köz 431. :
Teátrális ez a hely, ízlés dolga, hogy kivel. Lötyögni és hetyegni vágysz? Jöjj be hozzánk, na mire vársz? Ide nyugodtan eljárhatnak a simek szórakozni.

5 Pentameter Park/Pentameter Park 5. :
Állj verssorba magazinokért és élelemért.

Veronaville Market/Veronvárosi Piac:
Zöldségeket itt nem beszélhetsz, de zöldségeshez be-benézhetsz. Bár van itt grillsütő, így akár csak egy ebéd erejéig is el lehet jönni ide.

 

My Sims Webáruház