Állat NJK-k

Alfahím
Fekete bundájú, világító szemű farkas. Ő a Falkavezér, ő a Vérfarkas. Játszhatsz vele, szeretgetheted. Nem taníthatsz be neki parancsot, nem alakíthatod a szokásait sem. Nem lehet örökbefogadni. Kölyköket nemzhet a nöstény kutyádnak, ha jó a kapcsolata vele.Ha az állattal Legjobb barátok lesztek, magától megharaphat. Ekkor a szimed farkasemberré változik.

My Sims

Falkatagok
A falkához tartozó farkasok. Szürke és fehér színűek. Szeretgetheted őket, játszhatsz velük. Taníthatsz nekik parancsot, alakíthatod a szokásaikat. Örökbefogadhatod, ha a napi kapcsolat mutatótok eléri a 60-at. A kóbor kutyáktól csak annyiban különbözik, hogy a szimeknek teljesül a Farkast látni vágya/félelme, ha a telekre lép.

My Sims

Büdi Büdöske
Bűzborz. Elkergetheted, nézheted és simogathatod. Saját tapasztalatom szerint mindhárom interakció egyet jelent: Kapsz egy adag váladékot a bűzmirigyeiből. Nem lehet befogadni. A szimek gyakori félelme, hogy háziállatuk összeakaszkodik vele.

My Sims

Pingvin
Vonzák a tóból kifogott halak, és a hóemberek. A halakat megeszi, a hóemberrel beszélget. Meg lehet simogatni, de befogadni nem tudod.

My Sims

A tippet készítette: Mazsola, Alegra

My Sims Webáruház