Aholjó közösségi területei

 

Copur konyhai lefőzde:


A konyhaművészet rajongói itt megmutathatják mit tudnak. Ez az egyetlen hely Aholjóban, ahol főzőversenyt rendeznek. Emellett a győztesek egy sakk-játszmával meg is ünnepelhetik sikerüket jó hangulatú zene mellett.

 

Gustav vegyesboltja:

Ha finomat akarsz főzni, itt megtalálod a legjobb minőségű hozzávalókat. Gustav vegyesboltja mindezek mellett ruhákat és magazinokat is árul, valamint az emeleten a barkácsolást kedvelő simek a vasútmodellező terepasztalt kedvükre alakíthatják.

 

Gyerkőcőr kastély:

A Gyerkőcőr kastély szívesen fogadja azokat a gyermekeket, akik szeretnek játszva tanulni. A jobb oldali kis belső udvaron hinták vannak felszerelve, és a komolyabb gyerekek sakkozhatnak is. Belül pedig a kreatív simek is megtalálják a nekik való szórakozást a zongora és a hegedű segítségével. Ha megéheznénk, a konyha rendelkezésre áll, hogy a szülők harapnivalót készítsenek csemetéiknek.

 

Jobbára Modern Művészet Múzeum:


Tökéletes hely a művészetre szomjas simeknek. A földszinten a gyermekeknek lehetőségük van hintázni, a természetkedvelők pedig horgászhatnak is az aprócska tóban. Az emeleten található a múzeum. Itt vannak kiállítva a legsikeresebb festmények és szobrok, melyeket egyenként meglehet csodálni közelről is.

 

Sallang Lalla La:

Ruhák és ruhák, ez itt a jelszó. A legújabb,legdivatosabb ruhák óriási választéka található itt meg, az igényesebbek is megtalálják a nekik megfelelőt. Ha pedig energiára van szükség, rendeljenek egy finom kávét, hogy megújult erővel kezdjenek bele a vásárlásba. Kellemes pénzköltést! :)

 

Sziporka sportpark:

Íme a sportrajongók mennyországaJ Itt mindent megtalálsz, ami sporttal kapcsolatos. Van kosárpálya, focipálya és még medence is. Ha egy kis pihenőt szeretnél tartani, az emeleten terasz is találhato sok paddal, megfelelő hely a pihenésre.

 

Zöldönfutó Zöldes:

A tipp megírása előtt sose "jártam" még ezen a telken, ezért óriási meglepetésben volt részem. Álom-szép hely, a valóságban is szívesen elutaznék ha létezne J. A romantikus hangulat jellemző, a szerelmes simek törzshelye ez. Lehetőség van piknikre, de akár egy sétára a tó partján. És ha már van tó, akkor ez bizony a horgászok egyik kedvenc helye is.

 

A tippet Panduska készítette

 

My Sims Webáruház