A játékban szereplő simek kimentése

A játékban szereplő simek kimentése a Formatárba, Családkészítőbe

Simjeidnek nagyon szép gyereke született, és nem tudod újraalkotni, de viszontlátnád ismét ezt a pofit? Kedvenc szimjeid megosztanád másokkal, de nem a Formatárban készítetted el őket? Ezentúl nincs akadálya mindennek, a simPE program segítségével a játékban "készült" szimeket kimásolhatod a Formatárba, hogy becsomagold, vagy újra felhasználd.

1. Indítsuk el a simPE programot. A Tools menü - Neighborhood - Neighborhood Browser opcióra kattintsunk.2. A Browser betölt, válasszuk ki azt a szomszédságot, ahol a kimentendő szimünk lakik. Majd kattintsunk az Open gombra.

3. A betöltés több percet is igénybe vehet, legyünk türelmesek. Betöltés után menjük megint a Tools menü Neighborhood fülre, és itt most válasszuk a Sims Surgery opciót.4. A Sims Surgery Tool felugrik. A bal oldali listában keressük meg a szimünket, jelöljük ki kattintással a képét, majd a jobb oldalon a négyzet alatt kattintsunk a USE feliratra.5. Ha a szim képe megjelent a jobb oldali négyzetben, akkor kattintsunk a felfénylő Export feliratra.

6. Felugrik az Export CAS Sim ablak, a szimünket most bemásoljuk a SavedSims mappába, hogy a Családkészítőnk (CAS) Simtárolójában is megtaláljuk őt. Nevezd el fantázianévvel, vagy számmal a fájlt, és kattints a Mentés gombra.

 Ezután kiléphetsz a Sims Surgery-ből, és a simPE-ből is. (Vagy még kimentesz néhány szimet) Ha megnyitod a Formatárat, vagy a játék Családkészítőjét, a Sim tárolóban megtalálod a szimedet, akit kedvedre alakíthatsz, új családot készíthetsz neki, vagy becsomagolhatsz, hogy megoszthasd másokkal.

A tippet készítette: Mazsola

My Sims Webáruház