Ismerkedés a falusiakkal

Ismerkedés a falusiakkal
Szerezd meg hát mind! :)
Kitűztél magad elé egy célt, hogy összebarátkozol a falusiakkal? Beszélgess velük, játszatok, amihez éppen kedved van... Vagy teljesítsd a vágyaikat, és egyből a szívükbe lopod magad!
Nézzük az első négy versenyzőt. Őket a Falupiac területen fogod megtalálni. Ha nincs ott mind a négy, ne ijedj meg, gyere el máskor, akkor találkozni fogsz velük előbb-utóbb.

EmobiMinden falusi ad neked egy ajándékot, csak kattints rá, és válaszd az Ajándék átvétele opciót. Emobi 100 nyersanyaggal bővíti a készleted. És ő minek örülne?Javítsd meg az egyik kunyhóban lévő két edzőpadot, és Emobi olyan hálás lesz neked, hogy rögtön a barátjává fogad.

KiriKiritől egy Isten vagy Istennő? bálványt kapsz, az Eszköztáradba kerül.Hogy Kiri boldog legyen, gyújtsd meg a Szemétégetőt helyette.

OramaOramától 20 egység élelmet kapsz, Te pedig egy Éneklő kővel vigasztalhatod meg őt. Ha van az eszköztáradban, Oramára kattintva megjelenik az Éneklőkő átadása opció.

Éneklő követ a Dögevők mezején szerezhetsz. Kattints az egyik Éneklő kőre, és Vizsgáld meg, hogy megtudd a játékszabályokat. (A kövek egymás után villannak fel, és neked utánozni kell a sorrendet. Minden körben eggyel több villanás lesz, de az addig sorrend nem változik). A játékhoz kattints egy kőre, és válaszd az Éneklőköves játék opciót. Ha a tizedik körig eljutsz, egy Éneklő kő lesz a jutalmad, az Eszköztáradba kerül.

TimotiTimoti ajándéka: Kapsz egy Kreativitás pontot. Timoti sakkozásra vágyik. Keresd meg a sakktáblát, ülj le mellé játszani, majd Timotira kattintva válaszd a Kérje meg, hogy csatlakozzon opciót. Hagyd, hogy játszanak, míg maguktól abba nem hagyják. Az eszköztáradba egy Sakktábla is bekerül.

Ha mind a négy falusi arckép ikonján megjelenik a zöld pipa, akkor továbbmehetsz a történetben. A második négy falusival a Falu-öbölben fogsz találkozni.

AhioAhio búvár Fémsisakot ad neked, az Eszköztáradba kerül.Ahio attól szomorú, hogy nem tud halat fogni. Nappal gyere Ahiohoz, és menj le a partra, kezdj el halat fogni. Ha Ahio előbb lemenne a partra, akkor állj be mellé a tengerbe és fogj te is halat. Ahionak így taníthatod meg a technikát, egy barát ennyit igazán megtehet...

AkoloAkolo 100 nyersanyagot ad neked. Ő pedig egy lámpára vágyik, ami éjjel is világít...Mielőtt Akolohoz mégy, fogj egy üvegbe szentjánosbogarakat. Bogarakat éjjel láthatsz, bármely telken is vagy. Kattints a bogarakra és válaszd a Szentjánosbogarat fogni opciót. Az üveg az Eszköztáradba kerül, amit Akolora kattintva a megfelelő opcióval adhatsz át neki.

RainuiRainui egy Erőnlét ponttal ajándékoz meg téged. Cserébe arra kér, hogy hintáztasd meg őt kicsit.Várd meg, míg Rainui hintázni kezd, ne állj a hinta mögé, mert útban leszel, hagyd, hogy egyet-kettőt maga lökjön, csak eztán kattints a hintára, hogy Lökje meg. (Máskülönben Rainui akadálynak fog érzékelni, és kiszáll a hintából.)

TumataTumatától 20 egység élelmet kapsz. Mire vársz még? Az a lány csak rád számíthat! Keress állatbőröket, és azon tam-tam dobokat! Ülj az egyik mellé, és válaszd az Előadás opciót. Tumata sosem fogja elfelejteni ezt a dallamot, de téged sem!

Ha a másik négy falusi ikonképe is kizöldül, mehetsz tovább, új célok felé...

A tippet készítette: Mazsola

My Sims Webáruház