Családépítés 2.

Van olyan verzió, hogy olyan családot választhatsz, aki már beköltözött a házba. Ezek az alapfelületen látszódnak, úgy hogy az egered ráviszed egy házra, és ahol megjelennek fejek akkor ott már laknak. Ilyenkor elég csak rákattintani és már játszhatsz is.

Viszont ha te készíteni szeretnél családot, akkor az alapfelületen szintén rámész a Select or Create Family menüre és alul megtalálod azt a menüt, hogy Create New Family.

 Ha erre rámentél, kiad egy panelt, amibe elsőnek felülre a családnevet kell beírnod.

Ha ez meg van akkor rámész a jobb oldalon lévő Add a New Sim-re.

Újabb panel jelenik meg. Felülre írod a keresztnevet, majd látod a simet egy kis ablakban, mellette vannak a beállítások, hogy gyerek vagy felnőtt legyen, illetve a bőrszín, és hogy milyen nemű legyen a simed. Ahol a sim van a felsőkét nyíllal a fejét tudod változtatni, illetve a haját, az alsó nyilakkal pedig a ruházatát változtatod. Ha ez meg van, akkor látsz egy olya menüt, hogy Personality, ez személyiséget jelent. Itt beállíthatod, hogy (neat) vagyis pedáns, vagy (outgoing) azaz közvetlen, vagy (active) aktív, vagy (playful) játékos, vagy (nice) kedves legyen a simed. A panel alatti csíkokkal tudod beállítani ezeket a személyiség jegyeket.

Ha ez meg van nyomd meg a Done gombot, aztán a "yes"-t és visszajön a családkészítő újból.

Ha szeretnél még családtagot, akkor ismét menj, az Add a New Sim ikonra és az előbbiek alapjám készítsd el a következő simedet.

Ha már kész vagy a sim gyártásával, menj rá a Done gombra és okézd le, és megjelenik a családod, a családválasztó panelben. Kijelölve lesz, ezután rámész a Move in Family-re és választasz neki házat.

Ha van olyan család, amire nincs szükséged azt ki is törölheted. A családválasztó panelben, ahol középen találsz egy Delete Family ikont. Kijelölöd a családot, amit ki szeretnél törölni és megnyomod ezt az ikont, leokézod, és törlődik a család.

A tippet készítette: dyna

My Sims Webáruház