Családépítés 1.

Családépítés 1.

Egyik legfontosabb dolog a játékban a család elkészítése. Ebben a részben megtudhatjátok, hogy lehet saját családod, illetve a már meg lévő családokat játékba vinni.

Kezdjük a már meglévő családdal:

- Indítsd el a játékot.
- Amikor bejön a szomszédság felülete, felül keress olyan menüt, amin 3 Sims van bekarikázva.
( Select or Creta Family )

Ha ebbe belemész, feljön egy olyan panel, amiben már kész családok szerepelnek, illetve az alsó menük segítségével saját családot is készíthetsz, de ezt majd később.

Arra a családra kattints, amelyik szimpatikus, majd a jobb alsó sarokban találsz egy olyan menüt, amivel a választott családod a házba költöztetheted. ( Move in Family)

Ezután visszatértünk a szomszédság felületre, ahol kiválaszthatod, hogy már kész házba, illetve üres telekre költöztesd a kiválasztott családodat.
Ha már meglévő házba költözteted, akkor oda kell figyelnünk, hogy telik-e az adott házra, ugyanis, 20, 000 simoleont kapsz indításként, és ebből kell gazdálkodnod, még nem lesz több pénzed a munkával. Ami még fontos a kész házaknál, hogy csak olyanba enged be, ami üres, tehát nem laknak már benne.
A ház árát, és fontos tudnivalókat úgy látod, hogy ráviszed a kurzort a szimpatikus házra és kiadja a segédpanelt. A "cost" név mellett látod az árát.
Ha megvan a tetszőleges ház, akkor kattints rá és okézd le "yes".
Így már csak annyi a dolgod, hogy a maradék pénzedből berendezd.

Ha viszont üres telekre szeretnéd költöztetni a családodat, akkor arra kell nagyon figyelned, hogy csak olyan helyre menj ahol nincs ház, és engedi a játék.

Ha rámentél egy ilyen felületre, akkor bejön egy tiszta felület ahol megépítheted a házad.

A tippet készítette: dyna

My Sims Webáruház