Hangulat esszenciák

A hangulat esszenciák a városlakó simekből potyognak ki, ha interakcióba kerülsz velük. Lehet ez kedvesség, vagy bosszantás, és függ a másik sim személyiségétől, vagyis érdeklődési körétől, hogy milyen hangulat-darabokat hagy maga után.

Ijesztő - esszencia

Keress egy olyan simet, akinek elsődleges vagy másodlagos érdeklődése az Ijesztő csoportba tartozó dolgok felé irányul. Használd a "Beszélj" vagy "Légy kedves" opciót, a simre kattintva.

Boldog - esszencia

Egy átlagos érdeklődésű simből Boldog esszenciák potyognak ki, ha kedves vagy velük. A város alaplakosai közül csak példaként említeném a Polgármestert vagy Buddy-t, a londínert a hotelből. Használd a "Légy kedves" opciót, ha találkozol velük.

Dühös - esszencia

A dühös esszenciát az ingerlékenyebb simekből csalhatod elő, ha a "Légy komisz" opciót választod. A szórakoztató/ijesztő dolgok iránt érdeklődőkben nagyobb a hajlam, hogy ilyen esszenciával "jutalmazzanak", ha bosszantod őket.

Szomorú - esszencia

A szomorú esszenciával találkozhatsz egyes simeknél akkor is, ha kedves vagy velük, akkor is, ha nem. Művelt és Ijesztő típusú simeknél láttam főleg, akár a "Légy kedves", akár a "Légy komisz" opciót használod. A városban ilyen figura Violet is. (De Elmirából a könyvtárosból is potyognak ilyenek - beköltöztethető karakter.)

A tippet készítette: Mazsola

My Sims Webáruház