My Sims szerkesztők

Miután sokan voltatok kíváncsiak ránk, ezért úgy döntöttünk, mégis írunk egy rövid kis jellemzést magunkról és teszünk fel képet is.

Teteci (2009. szeptember - )

TeteciA legutóbbi szülinapi tortámon már 33 gyertya égett, de valahogy nem érzem magam ennyinek. Sokszor mondják már, hogy igazán felnőhetnék, de szerintem én mindig is egy hatalmas gyerek leszek. A közszférában tevékenykedem, ami nagyon melós, de imádom csinálni. Mellette hetente egyszer gyöngyfűző tanfolyamra járok, valamint nagyon szeretek tortákat sütni az egész családnak, rokonságnak és az ismerősöknek is.

Leginkább kikapcsolódni a két szőrös négylábúmmal tudok, Guszti, a macsek, és Vilmos, a kutya a mai napig hű társaim. Emellett szeretem még a szórakoztató filmeket, könyveket, kedvenceim Agatha Christie, Dr. Csont, a Harry Potter sorozat és az Alkonyat könyvek/filmek.  A zenét tekintve szinte minden jöhet, de mostanában legtöbbet Josh Grobant hallgatok.

(2013. december)

Nana (2009. július - )

NanaBudapesti vagyok, 20-as éveimet taposom, és nem áll szándékomban soha de soha betölteni a 30-at.
Szeretek pörögni, és annyi mindent csinálok egyszerre, hogy itt fel sem tudnám sorolni. Borzasztóan makacs vagyok. Szeretek sütni-főzni, kreatívkodni, olvasni, szeretem a lila tehenes csokit, a feketét, a vöröset, a régi Disney rajzfilmeket. Szeretek nyelveket tanulni és nyelveket beszélni. Nem szeretem a környezetszennyezést, a reggeli felkelést, a halakat, és hogy lassan fel kell nőni és meg kell komolyodni.

Mazsola (2008. január -)

Mazsola28 éves vagyok, ifjúsági védőnőként dolgozom, nem hiányzik egyik oldalbordám sem. Ismertetőjeleim az olykor cinikus humorom és a birkatürelmem. Imádok olvasni, jelenleg úszom, de a labdajátékokkal is nagy barátságban vagyok. Szeretem nézni, ahogy a pezsgőtabletta feloldódik a poharamban, és szeretem a vihart az ablakból nézni. Nem szeretek nedves törölközővel törölközni, és korán felkelni. Kedvenc színem a bordó és a bézs, és bármit megeszek, amiben van kókusz, messzemenően érdekelnek a természetfeletti és a szemhéjam mögötti jelenségek. :) És a macskámat, Lizát nagyon elkényeztetem.

Galaxya (2007. március -)

Galaxya28 éves vagyok, jelenleg egy ékszer nagykerben dolgozom, mint értékesítő, titkárnő, webes, stb. Korábban webdesignerként dolgoztam –mellékállásban jelenleg is-, a My Sims oldal ötlete is innen adódott. Szerettem volna egy olyan közösségi portált létrehozni, amely sok embert vonz, és mivel nagyon szerettem Simsezni, így kézenfekvő volt, hogy ebbe a témába ásom bele jobban magamat. Azóta nagyon hozzám nőtt, főleg, mert nagyon sok kedves embert ismertem meg általa.

Kedvenc színem a kék, TV sorozatom a Supernatural és a Dr. Csont. Kedvenc zenei stílusom nem igazán van, de örök kedvenc együttesem a Roxette. Kevés könyv van, ami le tud kötni, de Laurell K. Hamilton - Anita Blake sorozatát nagyon szeretem.

(2013. december)

Dyna (2007. augusztus - 2008. február)

Az oldal indulása óta több riportot is készítettek velünk a látogatók, ezeket a Riportok menüpontban olvashatjátok el.

My Sims Webáruház