Jogi nyilatkozat

A MySims.hu internetes közösségi portál (továbbiakban: az oldal) 2007. március 16-án indult, üzemeltetője és tulajdonosa a Net-Store Online Kft.
Felelős szerkesztő: Varga Viktória.

Az oldal a Net-Store Online csoport tagja.

Az oldalon található képi és szöveges anyagok, valamint az egyéb fájlok az oldal tulajdonát képezik. Minden védjegy a hozzá tartozó jogos birtokos tulajdonát képezi. Ezen anyagok teljes egészében vagy akár részleteiben történő másodközlése bármely médiumban csak az oldal szerkesztőinek írásos engedélyével és forrásmegjelöléssel lehetséges. Az engedélykérés bizonyos esetekben elhagyható, a jogsértést elkerülendően a következő elvek az irányadóak:

Forrásmegjelöléssel, engedélykérés nélkül másolható anyagok
Nem szükséges engedélyt kérni, azonban a forrást minden esetben kötelező kitenni a következő tartalmaknál:
- Játékok menü és teljes tartalma
- GYIK menü és teljes tartalma
- Galéria menü hivatalos képei (a Ti küldtétek, rendezvények és versenyek  nem tartoznak bele)
- Tipp Tár Csaláskódok tippje (kivéve a letölthető dokumentumokat és a Titkos kód leírásait!)
- Az oldal által leközölt hírek szövege

Nem engedélyezzük és kifejezetten tiltjuk a következő tartalmak másodközlését
- Letöltések oldalának teljes tartalma
- Sims Tales menü és teljes tartalma
- Ti küldtétek menü és teljes tartalma
- Barkácstippek menü és teljes tartalma
- Tipp Tár menü és teljes tartalma

Tilos az oldal bármely grafikai elemének más oldalon való leközlése. A Letöltések oldalán található Képes letöltések csak saját célra használhatóak fel. A nem részletezett tartalmak tekintetében minden esetben engedélyt kell kérni. Ellenkező esetben, illetve az ismertetett, jogvédett anyagainak másodközlése vagy jogtalan felhasználása esetén jogsértés áll fent, mely jogi, vagy bírósági eljárást vonhat maga után.

A MySims.hu oldal több esetben a látogatók által beküldött anyagokat közli le. Az oldal szerkesztői kijelentik, hogy nincsen tudomásuk jogsértő anyagról, amennyiben ilyen a tudomásukra jut, mindent megtesznek, hogy a jogsértést minél előbb megszüntessék. Az anyagokat beküldő látogatók (továbbiakban beküldők) minden esetben kijelentik, hogy az általuk beküldött munkák a saját szerzeményeik és minden tekintetben (jogi és egyéb) vállalják értük a felelősséget, szerzői jogaikról lemondanak, valamint tudomásul veszik, amennyiben nem saját munkát küldenek be, úgy erről kötelesek tájékoztatni a MySims.hu szerkesztőit. Ennek elmulasztása esetén minden jogi következmény a beküldőt terheli.

Ezen felül, amennyiben egyik beküldőnk jogsértést követ el, úgy tőle többet nem közlünk le semmilyen tartalmat, valamint kizárjuk az oldal pontgyűjtős versenyéből, az ún. Kristály rendszerből.

My Sims Webáruház