Pose Player

A pose player egy program amit cmomoney készített a Sims 3-hoz. Ezt a programot a ModtheSims weboldalról töltheted le.A közvetlen linket itt érheted el, a letöltés regisztrációhoz kötött. Miután letöltötted, package fájloknak megfelelően kel telepítened. Innentől kezdve megtalálhatod a játékban vásárlás módban a "dekorációk/egyéb díszítő elemek" között. A pose player mindössze 1 simoleonba kerül. Miután megvetted, tetszés szerint elhelyezheted a lakásodban.

Maga a pose player pózok nélkül nem ér sokat. Ilyen pózokat is találhatsz a ModtheSims weboldalon. A letöltött fájlokat ugyanoda kell elhelyezned, mint a pose playert.

Ahhoz, hogy a végén szép képek készüljenek simedről, szükséged lehet a "moveobjects on" csalásra, ami lehetővé teszi, hogy tetszés szerint mozgathassuk simünket.

A pose player-re kattintva különböző opciók közül választhatunk:

Select Pose From List

A pose player egyik legújabb frissítése lehetővé teszi számunkra, hogy egy listáról választhassuk ki, hogy a letöltött pózok közül melyiket szeretnénk használni. Amikor rákattintasz az opcióra egy ilyen ablakot fogsz látni:

Egyszerűen csak válaszd ki, hogy melyik pózt szeretnéd és kattints a pipára. Miután ez készen van, simed felveszi a kiválasztott pózt. Majd ha úgy gondolod, hogy rossz helyen áll, használd a "moveobjects on" kódot, majd menj át vásárlás módba, és tedd máshová. ezután pedig már csak le kell fényképezned.

Pose by Name

Mielőtt megérkezett volna a frissítés, csak úgy választhattál pózt, ha begépelted a nevét. Amikor rákkatintasz erre az opcióra lehetővé teszi, hogy kiválaszd a begépelt pózt. Ilyenkor célszerű magadnál tartanod egy listát, vagy nem teljes képernyőben játszani és a listát pedig hagyd megnyitva a gépeden, hogy könnyen elérd a kiválasztható pózok nevét.

Beírod a póz nevét, rákattintasz a pipára és kész is van, a simed már pózol is. A moveobjects on kód segítségével vásárlás módban tetszés szerint elhelyezheted simeidet és már fényképezheted is.

A tippet készítette: Castiel

My Sims Webáruház