Búcsú-kiegészítés

Úgy éreztük, néhány dolgot tisztába kell tennünk még a zárással kapcsolatosan, mert nagyon sok kérdést kaptunk.

A legfontosabb, hogy a döntés hosszas mérlegelés után született meg, nem hirtelen felindulásból (és nem a leállás miatt). Értjük, miért kéritek, hogy gondoljuk át, de higgyétek el, rengeteg álmatlan éjszaka előzte meg a bejelentést, de ez az egyetlen döntés, amivel együtt tudunk élni.

Ezen kívül sem eladni sem tovább adni nem szeretnénk és nem is fogjuk az oldalt. Rossz vezetéssel, hanyag hozzáállással rövidtávon tönkre lehetne tenni azt, amibe mi évekig a szívünket-lelkünket beleadtuk. Ezt Ti sem akarnátok, ahogyan mi sem.  Szeretnénk, ha a munkánk így maradna meg az emlékezetetekben, ahogyan most írtok róla. Kedves emlékként…

Mi tudjuk a legjobban, mennyi munkát és energiát fektettünk az oldalba, nem kell minket szemrehányóan emlékeztetni rá. Lehet, hogy néhányan igazságtalannak érzitek a bezárást, ahogyan azt többen ki is fejtették, de a mysims.hu nem egy alanyi jogon járó valami, hús-vér emberek működtetik. Ha mi éveken keresztül Nektek próbáltunk örömet szerezni, most hagy kapjuk meg mi is az esélyt arra, hogy a saját életünket élhessük boldogan, nem pedig naponta azon görcsölve, hogyan teremtsünk egyensúlyt a munka-magánélet-mysims.hu háromszögben, amiben mindig a magánélet állt vesztésre.

Értjük, hogy össze akarjátok fogni a közösséget, mert fontos részét képezte az életeteknek. A mienknek is. De mysims.hu klón oldalakat ne hozzatok létre. Tiszteljetek meg minket ennyivel. Emléket állítani nem jelent egyet a másolgatással. Örülünk, ha tovább él valahol ez a közösség, de az, hogy hagyjuk, hogy az új oldalakat/fórumokat a mysims.hu –n reklámozzátok, az nem azt jelenti, hogy bármelyiket is támogatnánk.  Soha egyikre sem mondtuk azt, hogy igen, ez lesz az utódunk. Ezt egyébként sem mi döntjük majd el, hanem a látogatók. Ettől függetlenül természetesen mindenkinek sok sikert kívánunk!

Tudjuk, mennyi tartalom van fent az oldalon. Mi tudjuk a legjobban. De miivel a bezárás mögötti egyik indok maga az időhiány, ezért ne kérjétek tőlünk, hogy készítsünk Nektek egy komplett mentést, mert nem tudunk. Ha lenne rá időnk, akkor tudnánk tovább vinni az oldalt.  A tárhely sem bírná el, ha mindenki egyszerre kezdene több GB anyagot menteni. Ezen kívül sajnos nem áll módunkban archívumként megőrizni az oldalt, hiába kéritek. Nem azért, mert szívtelenek vagyunk, hanem mert nekünk ez havonta sok pénzbe kerül. Szeretnénk ezt a havi kiadást inkább a jövőnkbe fektetni. Viszont szeptember 20-ig van még kb. 4 és fél hónap, ami igazán érdekel benneteket, az addig bőven lementhető. Azonban csak és szigorúan magán célra, a jogi nyilatkozatunk a továbbiakban is érvényes!

(Segítség a mentéshez: Minden anyagnál van egy nyomtatás link, amivel kaptok egy egyszerűsített nyomtatási képet, amely tartalmazza a szöveget és a képeket. Vannak ingyenes pdf készítő programok, azokat ha feltelepítitek, ki lehet választani nyomtatónak. Így pdf formátumban le tudjátok menteni az egészet. De az is megoldható, ha kijelölitek az egészet és bemásoljátok Wordbe. )

A hosszú hétvége végén lekapcsoljuk az Interaktívban a kérdezési lehetőséget, de maga az Interaktív szeptemberig elérhető marad, a korábbi kérdések visszakereshetőek. Fontos kérdés esetén az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címünk él szeptemberig, de nem ígérünk azonnali választ.

Szeptember 20-a után pedig minden leáll, a weboldal, a webáruház, a fórum, a levelezés. A mysims.hu végleg lekapcsol.

Mindenkinek köszönjük a sok jó kívánságot, a kedves szavakat, ezek a reakciók mutatják, hogy volt értelme az elmúlt 7 évnek. Köszönjük! :)

Galaxya, Mazsola, Nana, Teteci

My Sims Webáruház