Búcsú

Kedves Látogatóink!

Elnézést kérünk a kimaradt napokért, sajnos olyan jellegű, váratlan technikai probléma merült fel, melyet időigényes volt megoldani.

Nehéz egyáltalán belekezdeni ezekbe a sorokba, mert bár tudtunk, hogy egyszer el fog jönni ez a pillanat is, a döntésünket –mely egyébként teljesen független a leállástól- nem volt egyszerű meghozni. Úgy határoztunk, hogy a  mysims.hu szeptemberben végleg bezárja kapuit.  7 évvel ezelőtt kis hobbi oldalnak indult, amely időközben Magyarország legnagyobb Sims témájú portáljává nőtte ki magát, és amely mind a négyünknek nagyon sokat jelentett és jelent a mai napig. Rengeteg örömöt és szeretetet kaptunk, ugyanakkor rengeteg energiát és időt fektettünk abba, hogy napi szinten friss információval és tippekkel láthassunk el Benneteket. A 7 év azonban rengeteg idő, mindannyiunknak más irányt vett az élete, ebbe pedig már nem fér bele az az idő, amelyet az oldalra kellene fordítanunk, hogy tisztességesen, becsülettel végezhessünk a munkánkat. Máshogyan pedig nem szeretnénk, az nem lenne fair sem Veletek, sem saját magunkkal szemben.

Nagyon hálásak vagyunk Nektek mindazért, amit az elmúlt években kaptunk Tőletek. Külön szeretnénk megköszönni a csodálatos moderátoraink munkáját, hogy segítettek nekünk abban, hogy itt igazi közösség alakulhasson ki.  Az, hogy eljuthattunk idáig, a Ti érdemetek is.

Mindig jó szívvel fogunk visszagondolni ezekre az évekre, bízunk benne, hogy ti is szívesen gondoltok majd vissza ránk.

A zárást a következő ütemben tervezzük:
- A weboldalt a mai naptól már nem frissítjük, a továbbiakban az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címünk él csak 2014.09.20-ig.
- Az Interaktív 2014. 05.04. éjfélig marad aktív, utána kikapcsoljuk a kérdezési lehetőséget.
- A fórum aktív marad 2014.09.20-ig, ezt követően pedig végleg lekapcsoljuk a weboldallal együtt.

Vigyázzatok magatokra, Sims-szel teli szép éveket kívánunk!

Galaxya, Mazsola, Nana, Teteci

My Sims Webáruház