Legyél boszorkány

Tegyük fel, hogy simed boszorkány, vagy varázsló szeretne lenni. Ehhez először is el kell látogatnia egy közösségi területre, ahol találkozhat boszorkányokkal.A boszorkányok boszorkány öltözékben jelennek meg és seprűn érkeznek, innen ismerheted fel őket.Ismerkedj meg vele, majd beszélgessetek vagy csináljatok bármit, ami emeli a kapcsolatmutatótokat.Csak a kellően erős kapcsolat alapozhatja meg boszorkánnyá válásodat, ez a kapcsolatszint pedig 100/20 - as mindkettőtök részéről. Bármilyen jellemű boszorkánnyal találkozol, idáig azonos módon kell cselekedned.Ha jó boszorkánnyal találkoztál, kattints rá, és válaszd a "Tanítsd meg nekem a Fény ösvényeit" opciót.Ha pedig gonosz boszorkánnyal akadtál össze, akkor őrá kattintva a "Tanítsd meg nekem a Sötétség ösvényét" opciót választhatod.

A boszorkányok örömöket fejezik ki az iránt, hogy csatlakoztál a tanaikhoz, utána varázspálcájukat egyenesen rád szegezve klubtaggá fejlesztenek.Ha varázserődet a makulátlanul jóságos boszorkánytól kapod, magad is makulátlanul jóságos jellemű boszorkány vagy varázsló leszel.
Ha varázserődet a kegyetlenül komisz boszorkánytól kapod, jellemed csupán gonosz boszorkány lesz. Ezért az arcbőröd színe megmarad eredeti szépségében. (Lásd jellemek - hamarosan!)

Az átváltozással egyidőben egy varázskönyvet és egy üstöt is kapsz a boszorkányodtól. (Varázskönyv és varázsüst - hamarosan!)Íme egy mágikusan törzsfejlődött gonosz boszorkány és makulátlanul jóságos varázsló.

A Tippet készítette: Mazsola

My Sims Webáruház